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국내산과 이란산 석류 부위별 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2011 .08
석류 내피 용매별 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2011 .12
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Pomegranate Fruit(Punica granatum) of Different Cultivars Grown in Iran
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .12
Antioxidant Activity and Physiological Activity of Some Korean Fruit-Vegetables
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Influence of Intermittent Warming on the Quality of Pomegranate Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Characterization of Microsatellites and Development of SSR Markers in Pomegranate
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
수입산 열대·아열대 과일의 항산화 활성 비교연구
Food Science and Preservation
2015 .08
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Direct Measurement of Total Antioxidant Capacities of Freeze-Dried Pomegranate (Punica granatum L.) Fruit and Study of the Impact of Electron-Beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P8-72] Extraction of Ellagic acid from Pomegranate and Its Functional Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
살균조건이 석류농축액의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2006 .08
Determination of polyphenol constituents and functional properties in four domestic pomegranate cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development and Industrialization for the Functional Ingredient of Pomegranate Juice Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of 1-MCP on Peel Browning of Pomegranates
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Analysis of Flavonoids in Concentrated Pomegranate Extracts by HPLC with Diode Array Detection
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Physicochemical Seasonal Changes of Pomegranate (Punica granatum L.) Fruit cv. Malase Torshe Saveh in Iran
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
중국 석류피와 잎 추출물의 항산화와 항균활성
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
석류 엽, 꽃과 유과조직의 Heating, UV 및 Ultrasonic 처리가 항산화력에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
개화시기 및 성숙일수가 석류 열과 발생에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
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