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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Effect of Clove Powder Addition on The Quality Characteristics and Shelf-life of Kimchi Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
물김치로부터 분리된 유산균의 항미생물 활성
Food Science and Preservation
2005 .06
[P8-223] Extended Shelf-Life and Increased Anticancer Activities by Adding Chitosan to Kimchi during Brining
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Extended Shelf-life of Salted Kimchi Cabbage using Slightly Acidic Electrolyzed Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Calcium Lactate Affects Shelf-life and Firmness of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2003 .10
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
김치의 저장성에 미치는 발효성당의 영향과 Shelf-Life예측 모델
한국식품과학회지
1992 .04
김치의 순간살균방법(瞬間殺菌方法) -제2보(第二報). 배추김치의 순간살균조건(瞬間殺菌條件)이 김치의 저장성(貯藏性)에 미치는 영향(影響)-
Applied Biological Chemistry
1982 .01
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
김치의 저장성 연장을 위한 Gamma선 조사
한국식품과학회지
1989 .02
Long Shelf-life 특성검정을 위한 기준 확립
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
마산 , 창원지역 중학생의 김치에 대한 기호도 및 섭취실태
대한영양사협회 학술지
2002 .01
한국 재래닭의 난각 및 난각막의 두께에 관한 연구
한국가금학회지
1997 .03
Application of Pallet-Unit Storage System to Improve the Shelf Life of Chinese Cabbages for Kimchi Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[S16-3] Control of Food-Borne Pathogens and Extension of Shelf-Life of Kimchi Using Plant Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P6-43] Effect of Calcium Powder Addition on the Quality of Children Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
기능성 음료의 유통기간 예측
Food Science and Preservation
2006 .04
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