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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Effects of Specific Growth Rate on Production of Bacillus licheniformis Maltogenic Amylase in Recombinant Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Bacillus licheniformis amylase(BLMA)의 생산성 향상을 위한 재조합 대장균의 배지 최적화
한국식품과학회지
1994 .08
Bacillus licheniformis가 생산하는 α-Amylase의 열안정성에 미치는 금속이온 및 기질의 영향
한국식품과학회지
1992 .08
[P5-20] Cloning and Expression of Alpha-amylase gene from Bacillus licheniformis in Escherichia coli and Lactobacillus brevis 2.14
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Maltogenic Amylase가 식빵반죽의 물성과 식빵의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .05
[P5-15] Isolation and improvement of Bacillus sp., producing of thermostable fibrinolytic enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
細菌 Amylase 生産에 關한 硏究 (第1報) : 菌의 分離, 同定, Amylase 生産條件 및 生成酵素의 酵素的性質에 對하여
한국식품과학회지
1969 .12
Partial Purification and Some Properties of Amylases from Germinating Corn(Zea mays L.)
한국식품영양과학회지
1990 .12
Amylase의 종류와 그 산업적 이용
식품공업
1986 .01
${\alpha}-Amylase$ 고생산성 Bacillus licheniformis 변이주의 개발과 특성 분석
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Herpetosiphon geysericola 균주의 Amylase 생성
한국식품영양과학회지
1985 .05
무의 α-Amylase 활성 및 가공 안정성
한국식품영양과학회지
2009 .06
Enhanced Transglycosylation Activity of Thermus Maltogenic Amylase in Acetone Solution
Food Science and Biotechnology
2003 .12
세균(細菌)에 의(依)한 Amylase생산(生産)에 관한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1970 .01
Molecular and Enzymatic Properties of Novel Maltogenic Amylases Capable of Producing Branched Oligosaccharides (BOS)
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Modification of Sorbitol by Transglycosylation using Bacillus stearothermophilus Maltogenic Amylase
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Studies on Enzyme of the Thermophilic Mold-Part. 3. Thermophilic mold amylase-
Applied Biological Chemistry
1970 .01
Studies on Acid-stable Alpha-amylase
Applied Biological Chemistry
1978 .01
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