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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Modification of Sorbitol by Transglycosylation using Bacillus stearothermophilus Maltogenic Amylase
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Maltogenic Amylase가 식빵반죽의 물성과 식빵의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .05
Effects of Specific Growth Rate on Production of Bacillus licheniformis Maltogenic Amylase in Recombinant Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Molecular and Enzymatic Properties of Novel Maltogenic Amylases Capable of Producing Branched Oligosaccharides (BOS)
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Simultaneous Expression of Bacillus licheniformis Maltogenic Amylase and Ther-mostable Amylase in Recombinant Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
1999 .12
Deinococcus geothermalis 유래 maltogenic amylase의 유전자 발현 및 특성확인
한국식품과학회지
2011 .06
Investigation of Transglycosylation Reactions Catalyzed by an Alpha-Galactosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Partial Purification and Some Properties of Amylases from Germinating Corn(Zea mays L.)
한국식품영양과학회지
1990 .12
Enzymatic Production of Alkyl β-glucosides Using Transglycosylation Activity of Celluclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
細菌 Amylase 生産에 關한 硏究 (第1報) : 菌의 分離, 同定, Amylase 生産條件 및 生成酵素의 酵素的性質에 對하여
한국식품과학회지
1969 .12
[P1-31] Thermus α-glucanotransferase에 의한 옥수수 전분의 구조 변형
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Herpetosiphon geysericola 균주의 Amylase 생성
한국식품영양과학회지
1985 .05
무의 α-Amylase 활성 및 가공 안정성
한국식품영양과학회지
2009 .06
Amylase의 종류와 그 산업적 이용
식품공업
1986 .01
Enzymatic Synthesis of Novel α-Amylase Inhibitors via Transglycosylation by Thermotoga maritima Glucosidase
Food Science and Biotechnology
2008 .04
세균(細菌)에 의(依)한 Amylase생산(生産)에 관한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1970 .01
Studies on Enzyme of the Thermophilic Mold-Part. 3. Thermophilic mold amylase-
Applied Biological Chemistry
1970 .01
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