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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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식육 가공의 Microbial Transglutaminase 이용 및 작용기작
축산식품과학과 산업
2012 .01
Physical Properties of Low-fat Sausages Induced by Microbial Transglutaminase during In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibition of Transglutaminase and Microbial Transglutaminase Activity by Garlic
Food Science and Biotechnology
2007 .04
[P4-02] Influence of transglutaminase induced cross-linking on properties of fish gelatin films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
식품에 미생물 유래 Transglutaminase의 이용 가능성 - 식육 및 수산가공품을 중심으로 -
축산식품과학과 산업
2015 .01
[P3-101] Effect of Different Hydrocolloids in Combination with Transglutaminase on the Physicochemical and Textural Properties of Reduced-salt Comminuted Pork Shoulder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
재구성육 제조 기술(Restructured Meats Technology)
식품과학과 산업
1984 .12
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 특성
한국식품과학회지
2005 .06
Utilization of Transglutaminase for the Improvement of Binding Capacity in Restructured Meat Products Manufactured with PSE Pork Hams
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
인산염 조합에 따른 Transglutaminase를 첨가한 저염 돈육 목심 세절육의 물성 증진 효과
한국축산식품학회지
2010 .01
미생물성 Transglutaminase에 의한 유채단백질의 겔화
한국식품과학회지
1999 .10
미생물유래 transglutaminase를 이용한 식품단백질의 유화안정성 향상에 관한 연구
한국식품과학회지
2005 .04
Optimization Studies for the Production of Microbial Transglutaminase from a Newly Isolated Strain of Streptomyces sp.
Food Science and Biotechnology
2008 .10
A multiple-reaction monitoring (MRM) LC-MS/MS method for detection of microbial transglutaminase from Streptomyces Mobaraensis in meat and meat products
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Reduction of Tumbling Time and Improvement of Shear Value for the Manufacture of Restructured Hams using Transglutaminase
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
The Effect of High Pressure Processing on the Microbial, Physical Properties and Antioxidant Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of High Pressure Treatments and Added Binders on the Physico-Chemical Properties of Restructured Pork Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Transglutaminase 첨가가 튀긴 어묵의 레올로지 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .08
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 전기영동적 특성
한국식품과학회지
2006 .04
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