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이용수
서론
제조
제품에 영향을 미치는 요인
재구성육의 문제점
결론
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of High Pressure Treatments and Added Binders on the Physico-Chemical Properties of Restructured Pork Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
비육단백질 대체가 재구성 돈육 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1987 .06
Effects of Non-meat Protein Binders and Acidification on the Efficiency of Cold-Set Pork Restructuring by High Pressure
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An Outline of Meat Consumption in the Indian Population - A Pilot Review
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2014 .01
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Mechanism of Lipid Peroxidation in Meat and Meat Products
Food Science and Biotechnology
2005 .02
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한국축산식품학회지
2017 .01
Microbial Transglutaminase Induced Cross-linking of a Selected Comminuted Muscle System : Processing Conditions for Physical Properties of Restructured Meat
Food Science and Biotechnology
2003 .08
기능성소재 연구 및 식육제품에의 적용-총설
동물생명과학연구
2010 .06
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
[P8-294] Correlation between meat color and L-carnitine content in livestock meats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
너는 누구니 ? 포장육·숙성육·건조숙성육
축산식품과학과 산업
2018 .01
Changes in Nucleotide Compounds, and Chemical and Sensory Qualities of Duck Meat during Aging at 0℃
한국축산식품학회지
2012 .01
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