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Effects of Low-temperature Tumbling on the Quality Characteristics of Restructured Chicken Breast Ham
한국축산식품학회지
2012 .01
Utilization of Transglutaminase for the Improvement of Binding Capacity in Restructured Meat Products Manufactured with PSE Pork Hams
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 특성
한국식품과학회지
2005 .06
Inhibition of Transglutaminase and Microbial Transglutaminase Activity by Garlic
Food Science and Biotechnology
2007 .04
미생물유래 transglutaminase를 이용한 식품단백질의 유화안정성 향상에 관한 연구
한국식품과학회지
2005 .04
Microbial Transglutaminase Induced Cross-linking of a Selected Comminuted Muscle System : Processing Conditions for Physical Properties of Restructured Meat
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Transglutaminase 첨가가 튀긴 어묵의 레올로지 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .08
식육 가공의 Microbial Transglutaminase 이용 및 작용기작
축산식품과학과 산업
2012 .01
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 전기영동적 특성
한국식품과학회지
2006 .04
Effect of Oyster Shell Calcium Powder on the Quality of Restructured Pork Ham
한국축산식품학회지
2014 .01
Screw Press에 의한 Tumbling 세정 ( Tumbling Washing with Screw Presses )
펄프·종이기술
1991 .09
미생물성 Transglutaminase에 의한 유채단백질의 겔화
한국식품과학회지
1999 .10
Heat-Induced and Transglutaminase-Catalyzed Gelations of Coconut Proteins
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Tumbling Washing with Screw Presses
펄프·종이기술 국제 세미나
1990 .12
식품에 미생물 유래 Transglutaminase의 이용 가능성 - 식육 및 수산가공품을 중심으로 -
축산식품과학과 산업
2015 .01
정상육과 PSE 돈육으로 제조된 재구성 육제품의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
돼지 뒷다리 주요 근육과 등심근육으로 제조된 햄의 품질 특성
한국축산식품학회지
2008 .01
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