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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Water Vapor Permeability and Mechanical Properties of Soy Protein Films as Affected by Plasticizer, Solvent, pH and Salt
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2002 .10
농도, 열처리 및 pH가 Caseinate의 거품성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1994 .01
Sodium Alginate, Gum Karaya 및 Gum Arabic이 Sodium Caseinate의 거품성에 미치는 효과
한국식품과학회지
1993 .04
Kinetics of Water Vapor Absorption by Sodium Alginate-based Films
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
Effects of the Addition of Basil Seed Gum and Sodium Caseinate on Rheological Properties of Pork Myofibrillar Protein induced by Microbial Transglutaminase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Measurement of Permeability of Food Packaging Polymer Films to Organic Vapors
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
Effect of Transglutaminase Addition on the Physicochemical Properties of Sodium Caseinate and Whey Proteins
한국축산식품학회지
2009 .01
Characteristics of Chitosan Films as Affected by the Type of Solvent Acid
Food Science and Biotechnology
1998 .12
[P8-88] Transglutaminase를 처리한 Sodium Caseinate, α-Lactalbumin 및 β-Lactoglobulin의 암세포 증식 저해효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparison of Emulsion-stabilizing Property between Sodium Caseinate and Whey Protein Concentrate : Susceptibility to Changes in Protein Concentration and pH
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Enhancement of the Water-resistance and Physical Properties of Sodium Alginate Film
Food Science and Biotechnology
2005 .02
중성염의 종류 및 농도가 sodium caseinate의 거품성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1993 .01
pH 변화에 따른 점토의 투수특성
한국농공학회논문집
2002 .01
국내외 나트륨 저감 기술 동향
식품과학과 산업
2016 .06
Influence of Salt Concentrations on the Stabilities and Properties of Sodium Caseinate Stabilized Oil-in-Water Emulsions
Food Science and Biotechnology
2008 .02
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
과수봉지의 특성 평가 ( II ) : 국내 재배환경에 이용되는 배봉지의 물성 탐색
펄프·종이기술
2018 .06
Water-Sorbitol System의 수분활성도에 미치는 Sodium Lactate 및 Sodium Chloride의 영향
한국식품과학회지
1991 .06
Polyacrylic Acid Sodium Salt의 혼합비율이 혼합상토의 물리성 변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
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