지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physiochemical and Sensory Characteristics of Young Radish (Yulmoo)-Kimchi Cultivated on Developed Nature-friendly Compost
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
동결건조 열무김치의 품질
한국식품과학회지
2003 .04
Analysis of Structural Conversion in the Kimchi Incorporated Various Starch Pastes During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of dietary fiber on quality characteristics of Kimchi during fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
김치와 니트로소아민
한국식품영양과학회지
1992 .03
향신료가 김치 발효에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Kinetic Modeling for Quality Prediction During Kimchi Fermentation
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Effect of Solar Salt on Kimchi Fermentation for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Ingredients Addition on Quality and Sensory Characteristics During Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P6-43] Effect of Calcium Powder Addition on the Quality of Children Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
[P5-12] Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with Solar Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
탁주 제조 시 율무 첨가에 따른 휘발성 성분의 분석
한국식품영양과학회지
2003 .12
Fermentation Properties and Increased Health Functionality of Kimchi by Kimchi Lactic Acid Bacteria Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Application of Time-temperature Indicators for Monitoring Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2000 .08
0