지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of Water Extracts of Spices on Fermentation and Enzyme Activities of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2000 .08
[P6-43] Effect of Calcium Powder Addition on the Quality of Children Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of dietary fiber on quality characteristics of Kimchi during fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Kinetic Modeling for Quality Prediction During Kimchi Fermentation
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Effect of Ingredients Addition on Quality and Sensory Characteristics During Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
김치와 니트로소아민
한국식품영양과학회지
1992 .03
Effect of Solar Salt on Kimchi Fermentation for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation Properties and Increased Health Functionality of Kimchi by Kimchi Lactic Acid Bacteria Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P5-12] Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with Solar Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Fermentation Characteristics of Kimchi added with Oyster Hydrolysate Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
김치발효 중 가스발생 특성에 관한 연구
Food Science and Preservation
2000 .06
소금 농도가 김치 발효에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
홍삼 추출액이 배추김치의 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2010 .08
Application of Time-temperature Indicators for Monitoring Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2000 .08
김치의 위생학적 우수성
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
Changes of Free Sugars in Kimchi during Fermentation
한국식품과학회지
1989 .10
0