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이용수
Abstract
序論
材料 및 方法
結果 및 考察
要約
文獻
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Baking Quality and Consumer Perception of White Bread with Hallabong Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P9-04] Quality Characteristics of White Wheat Breads added Liquid Sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Partial Replacement of Wheat Flour with High Quality Cassava Flour on the Chemical Composition, Antioxidant Activity, Sensory Quality, and Microbial Quality of Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Quality characteristics of bread produced from wheat and Laver powder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Prediction of Bread-Making Properties Using Intrinsic Wheat Quality Characteristics
Food Science and Biotechnology
2001 .08
제빵 굽기 공정의 신경회로망 모형화
한국식품과학회지
1995 .08
국산밀 제분부산물을 첨가한 고식이섬유빵의 품질 특성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
양배추 분말 첨가가 제빵 적성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2010 .10
분리 대두단백질의 첨가가 제빵적성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .12
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
자당-지방산 에스테르가 제빵특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .08
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
소맥 제분시 발생되는 손상전분이 제빵 적성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2001 .12
식빵제조를 위한 국산 및 수입 밀가루의 적성에 대하 연구
Food Science and Preservation
2008 .12
[P2-60] Application of Alkaline Phytase(DS11) on the Preparation of Whole Wheat Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effects of Humic Liquid Fertilizer on Six Genotype of Bread Wheat in the End of Drought Conditions
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
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