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분리 대두단백질의 첨가가 제빵적성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .12
Baking Quality and Consumer Perception of White Bread with Hallabong Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
쌀가루 첨가 식빵의 제빵 특성
Food Science and Preservation
2010 .10
제빵 굽기 공정의 신경회로망 모형화
한국식품과학회지
1995 .08
자당-지방산 에스테르가 제빵특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .08
양파분말 첨가 식빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2003 .12
인삼제품의 첨가에 따른 제빵적성 및 관능평가
Food Science and Preservation
2007 .08
Effects of the Addition of Ecklonia cava Powder on the Selected Physicochemical and Sensory Quality of White Pan Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
아미노산 組成으로 본 國産小麥의 製빵特性
한국식품과학회지
1980 .09
소맥 제분시 발생되는 손상전분이 제빵 적성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2001 .12
복령분말첨가가 제빵특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1998 .09
미강 첨가에 따른 밀가루 반죽물성 및 제빵적성
Food Science and Preservation
2008 .04
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
제조방법별 솔잎추출물을 이용한 제빵 적성
한국식품과학회지
1998 .06
매생이 분말을 첨가한 식빵 제조 및 그 특성에 관한 연구
수산해양교육연구
2009 .04
Effect of Partial Replacement of Wheat Flour with High Quality Cassava Flour on the Chemical Composition, Antioxidant Activity, Sensory Quality, and Microbial Quality of Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Quality Bread as Influenced by Sweet Pumpkin Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
부들화분을 첨가한 밀가루 반죽의 물성과 제빵 적성
Food Science and Preservation
2009 .08
Quality Characteristics of Bread Using Sour Dough
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
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