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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Duiscussion
Conclusions
References
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Inhibition of Gram-Negative Bacteria in Refrigerated Catfish Fillets using Sodium Acetate and Bifidobacteria
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Sorption of K and P in Remediated Soil-water Systems Containing Different Biochars as Influenced by Monopotassium Phosphate Fertilization
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
씨 없는 수박(3X) 제1인산칼륨 처리효과
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Influence of Foliar Fertilization with Monopotassium Phosphate on Growth and Yield of Sweet Potato (Ipomoea batatas L.)
한국토양비료학회지
2019 .08
일부 어병 세균에 대한 상백피 에탄올 추출물의 항균활성
한국양식학회지
2001 .12
[P8-293] Differential Bactericidal Effect of Conjugated Linoleic Acid Against Gram-Positive and Gram-Negative Food-Borne Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Isolation of Phosphate Solubilizing Bacteria from Two Types of Calcareous Soil and Evaluating Their Ability to Solubilize Various Sources of Rock Phosphates
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
[P6-37] Antimicrobial Effect of Herb Extracts on Gram Positive Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effect of Glucose and Sodium Phosphate on In Vitro Development of Porcine Embryos
한국동물번식학회지
2004 .01
Effects of Foliar Spray of Monopotassium Phosphate after Soil Mulching and Ringing of Primary Scaffold Branch by Wire on The Fower-bud Differentiation of Satsuma Mandarin in The Plastic Film House
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Sodium Acetate와 Calcium Chloride를 첨가한 깍두기의 특성
한국식품과학회지
1990 .04
저염 고등어 Fillet의 제조 및 저장중 품질변화
한국식품과학회지
1998 .10
무경운 벼 유기농업이 토양 미생물 생태에 미치는 영향
한국토양비료학회지
2011 .10
병원성 식중독 미생물에 대한 천년초 선인장 추출물의 항균 활성
한국식품영양과학회지
2004 .10
반사필름 멀칭 및 제1인산칼륨살포에 의한 조기가온하우스 온주밀 감 품질향상
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Response of Soil Microbial Communities to Different Farming Systems for Upland Soybean Cultivation
Applied Biological Chemistry
2011 .01
대기압 플라즈마 처리에 의한 쥐치포 중 주요 식중독세균의 살균 효과
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
기능성 고등어 Fillet 제조 및 저장 중 품질 변화
Food Science and Preservation
2004 .03
Effects Of Phosphate-Solubilizing Bacteria Applications on Pepper Growth
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Quality Characteristics of Samgyetang according to the Sodium Chloride Level and with/without Phosphate in Broth
Food science of animal resources
2019 .01
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