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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
References
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Inhibiting Gram-Negative Bacteria in Refrigerated Catfish Fillets Using Sodium Acetate and Monopotassium Phosphate
Food Science and Biotechnology
1994 .06
[P8-293] Differential Bactericidal Effect of Conjugated Linoleic Acid Against Gram-Positive and Gram-Negative Food-Borne Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P6-37] Antimicrobial Effect of Herb Extracts on Gram Positive Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
ON-LEVEE CATFISH NURSERY SYSTEM : A PRELIMINARY STUDY
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Isolation and Characterization of Parvalbumin Beta Gene from Channel Catfish (Ictalurus punctatus)
한국양식학회지
2003 .05
일부 어병 세균에 대한 상백피 에탄올 추출물의 항균활성
한국양식학회지
2001 .12
Sodium Acetate와 Calcium Chloride를 첨가한 깍두기의 특성
한국식품과학회지
1990 .04
동자개 치어의 아질산 급성 독성
수산해양교육연구
2015 .02
병원성 식중독 미생물에 대한 천년초 선인장 추출물의 항균 활성
한국식품영양과학회지
2004 .10
Effect of sodium nitrite exposure on physiological response in starved Far Eastern catfish, Silurus asotus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
무경운 벼 유기농업이 토양 미생물 생태에 미치는 영향
한국토양비료학회지
2011 .10
Comparison of Bifidobacteria Selective Media for the Detection of Bifidobacteria in Korean Commercial Fermented Milk Products
한국축산식품학회지
2010 .01
Response of Soil Microbial Communities to Different Farming Systems for Upland Soybean Cultivation
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Gene Expression in the Muscles of Young and Mature Channel Catfish (Ictalurus punctatus) as Analyzed by Expressed Sequence Tags and Gene Filters
한국양식학회지
2003 .02
다양한 유산균이 존재하는 발효식품으로 부터 Bifidobacteria의 선별 및 계수
한국식품과학회지
1999 .06
Evaluation on Antimicrobial Activity of Psoraleae semen Extract Controlling the Growth of Gram-Positive Bacteria
한국축산식품학회지
2017 .01
육포의 수분활성도 조절과 sodium lactate와 sodium acetate 혼합항균제 첨가가 Staphylococcus aureus와 곰팡이 증식에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Bifidobacteria에 의한 항돌연변이 효과
한국식품과학회지
1996 .08
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antibacterial Activity of Chitosan Acetate on Food-borne Enteropathogenic Bacteria
Food Science and Biotechnology
2003 .02
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