지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materals and Methods
Results and Discussions
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Selected Physico-Chemical Properties of Modified Milk Fat Fractions by Continuous Supercritical CO₂ Processing
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Two - stage Extraction of Milk Fat by Supercritical Carbon Dioxide
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Detection of Non-milk Fat in Milk Fat by Gas Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
초임계 이산화탄소 추출 및 흡착에 의한 유지방중의 콜레스테롤 제거
한국식품과학회지
1998 .06
Application of Supercritical Fluid Extraction and Supercritical Fluid Chromatography Coupling to Extract and Isolate Natural Products from Plant Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Perilla Seed Oil
Food Science and Biotechnology
1996 .12
청소년의 우유섭취 증진방안 연구(I) -중.고등학생의 우유 기호도와 섭취실태-
대한영양사협회 학술지
2007 .01
Continuous Cocurrent Extraction of Milk Fat by Supercritical Carbon Dioxide
한국식품영양과학회지
1994 .07
Mass Transfer for Alcohol Recovery in a Countercurrent Extraction Column using Supercritical CO₂
Food Science and Biotechnology
1995 .09
울산시 초등학교 우유급식 만족도 및 기호도 분석
한국식품영양과학회지
2012 .03
착유시스템 및 계절이 홀스타인 착유우의 유성분에 미치는 영향
한국축산시설환경학회지
2014 .01
Milk-Fat(유지율)
낙농·육우
2012 .01
착유 자동화를 위한 로봇 착탈 시스템
축산시설환경학회지
2000 .01
Extraction of Valuable Substances from Citrus Peel by Supercritical Carbon Dioxide
Food Science and Biotechnology
2002 .12
Value-Added Milk에 관하여
한국축산식품학회 학술발표초록집
1998 .01
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fractionation and Cholesterol Reduction of Beef Tallow by Suercritical CO₂ Extraction
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Performance of Packed Columns for Continuous Countercurrent Supercritical CO2 Processing of Anhydrous Milk Fat
Food Science and Biotechnology
1995 .06
Quantity and Effective Extract of Essential Oil on Herbs with Supercritical Carbon Dioxide
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
0