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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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명태단백 가수분해물 제조 및 plastein의 합성
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Plastein반응을 이용한 정어리 단백질의 기능성 개선에 관한 연구 - 2. Plastein의 일반적 성장
한국식품영양과학회지
1988 .09
두유박 단백질을 이용한 plastein의 합성
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Plastein반응을 이용한 정어리 단백질의 기능성 개선에 관한 연구 - 3. Plastein의 기능성 및 소화율
한국식품영양과학회지
1988 .12
Plastein 반응에 의한 고온조리 어육추출물의 기능성 개선
한국식품영양과학회지
1998 .01
해바라기씨 단백질에서 plastein의 합성
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Plastein반응을 이용한 정어리 단백질의 기능성 개선에 관한 연구 - 1. 정어리 분말단백질의 pepsin가수분해물을 이용한 plastein의 합성조건
한국식품영양과학회지
1988 .09
Plastein반응을 이용한 어육단백질의 기능성 개선에 관한 연구
식품과학과 산업
1987 .10
Characterization of Sepharose-Bound Pronase
한국식품과학회지
1976 .12
Debittering Effect of Lactic Acid Fermentation on the Partial Hydrolysate of Soymilk
Food Science and Biotechnology
1992 .06
High Temperature Cooking of Fish Protein Extracts for Plastein Reaction
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
Influence of Mixed Protein Hydrolysates on the Growth and Viability of Chinese Hamster Ovary Cells
Applied Biological Chemistry
2009 .01
[P1-17] 상업용 단백질 분해 효소를 이용한 굴 펩신 가수분해물의 최적 plastein 반응조건
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Physical and functional properties of tunicate (Styela clava) hydrolysate obtained from pressurized hydrothermal process
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
The Effects of Mechanically Deboned Chicken Hydrolysates on the Characteristics of Imitation Crab Stick
한국축산식품학회지
2014 .01
Quality Characteristics of Commercial Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Fractionation and Angiotensin I-converting Enzyme (ACE) Inhibitory Activity of Gelatin Hydrolysates from by-products of Alaska Pollock Surimi
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
단백질 분해효소 종류에 따른 콩 가수분해물의 특성
Food Science and Preservation
2005 .10
Supplementation of Pork Patties with Bovine Plasma Protein Hydrolysates Augments Antioxidant Properties and Improves Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
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