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Food Antioxidants
Food Science and Biotechnology
1993 .06
Dietary Phytochemicals and health Benefits : Food for Thought
한국식품과학회 심포지엄
2008 .06
Phytochemical Potentials for Functional Food Design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
A study on synthetic food colors used in foods
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Industrial Potential of Phytochemicals in Functional Foods and Natural Products
한국식품과학회 심포지엄
2008 .06
Phytochemical Analysis and Antioxidant Activity in Brassica Vegetables
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Survey on Food Additives of Import Food and Domestic Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
한국 식품첨가물 생산 및 사용현황과 국제적 동향
한국식품영양과학회지
1990 .10
Antimicrobial and Physical Properties of Food Packaging Films Incorporated with Some Natural Compounds
Food Science and Biotechnology
2000 .01
Assessment of Phytochemicals, Quality Attributes, and Antioxidant Activities in Commercial Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Evaluation of Phytochemical Composition and Antioxidant Capacity in Various Leafy Vegetables
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
The Value of Food Quality and Safety : building partnership in the food chain
한국가금학회 심포지움
2009 .05
Is Whole Cereal Grain a Functional Food? What is the Functional Food Concept Trying to Accomplish?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
식품의 안전성과 건강
한국식품영양과학회지
1990 .10
Predicting the Impact of Food Processing on the Physical Properties of Food
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
우주식품 현황과 미래 전망
식품과학과 산업
2016 .12
기본생계비를 위한 식품비 산정에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1998 .01
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