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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgement
References
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1992 .12
Lactic Acid Fermentation of Isolated Soy Protein/Saccharified Rice Dispersion for the Preparation of a Yogurt-like Product
Food Science and Biotechnology
1992 .06
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Quality Characteristics of Sponge Cake Supplemented with Soy Protein Concentrate
Food Science and Biotechnology
2006 .12
감마선 조사가 Soy Protein Isolate와 Whey Protein Concentrate의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Characterization of Cinnamaldehyde-Supplemented Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2006 .08
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한국축산식품학회지
2015 .01
찹쌀떡의 보존기간 연장을 위한 대두단백질 코팅제의 특성
Food Science and Preservation
2001 .06
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Journal of applied biological chemistry
2008 .01
[S1-1] Soy Protein : Health Benefits Throughout Life Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
REPORT ON THE FIRST WORLD SOY PROTEIN CONFERENCE
식품과학과 산업
1974 .06
Effects of extrusion conditions with CO2 injection on physical properties of extruded soy protein isolate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2002 .10
쌀단백질의 가치와 이용방법
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2019 .03
분리 콩단백 복합분의 이화학적 특성과 white layer cake 제조적성
한국식품과학회지
2006 .08
Charaterization of the Functional Properties of Soy Milk Cake Fermented by Bacillus sp.
Food Science and Biotechnology
2006 .10
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