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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Selective Enrichment of EPA and DHA by Adduct Formation of Fatty Acids of Fish Oil and Urea
한국식품과학회지
1990 .10
Growth and Fatty Acid Composition of Juvenile Olive Flounder Paralichthys olivaceus Fed Diets Containing Different Levels and Ratios of Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
초임계 이산화탄소를 이용한 참치유에서의 EPA 및 DHA 추출
한국식품과학회지
1993 .06
어유제품과 생선의 EPA, DHA 및 토코페롤 함량
한국식품영양과학회지
1994 .03
은 이온 크로마토그래피에 의한 오징어유로부터 eicosapentaenoic acid(EPA) 및 docosahexaenoic acid(DHA)의 분리농축
한국식품과학회지
2004 .04
고도불포화지방산 생합성: 식물에서의 대사공학적 응용
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
Effect of n - 3 Fatty Acids on Estrogen Dependency and Protein Kinase C Activity of Human Breast Cancer Cell
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
자주복 幼魚의 必須脂肪酸 要求 및 適正含量
한국양식학회지
1996 .11
The Plasma Fatty Acid Composition and Cholesterol Levels of Rats Fed Different Sources of ω 3 Fatty Acid and Excess DHA during Gestation, Lactation, and Growth
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Molecular Species Composition of Phosphatidylcholine Isolated from Chum Salmon Meat Oil
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
시중 일반우유와 포름알데히드로 보호 처리된 어유 첨가 사료를 먹인 DHA 강화우유의 안전성 연구
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
식품중 지방산 및 기타 지질성분에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1987 .01
Effects of Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid on Mitochondrial DNA Replication and PGC-1α Gene Expression in C₂C12 Muscle Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
n-3 및 n-6계 다불포화 지방산의 함유비율이 다른 유지가 식이성 고지혈증 흰쥐의 뇌, 심장 및 비장의 지방산 대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .01
저 비용 DHA 닭고기 생산 방법
월간양계
1997 .01
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