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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENT
REFERENCES
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Growth and Fatty Acid Composition of Juvenile Olive Flounder Paralichthys olivaceus Fed Diets Containing Different Levels and Ratios of Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
Effects of Vitamins E and C on Human Breast Cancer Cell Growth in the Presence of Various Fatty Acids
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .03
Separation of EPA and DHA from Fish Oil by Solubility Differences of Fatty Acid Salts in Ethanol
한국식품과학회지
1987 .10
Selective Enrichment of EPA and DHA by Adduct Formation of Fatty Acids of Fish Oil and Urea
한국식품과학회지
1990 .10
고도불포화지방산 생합성: 식물에서의 대사공학적 응용
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
자주복 幼魚의 必須脂肪酸 要求 및 適正含量
한국양식학회지
1996 .11
초임계 이산화탄소를 이용한 참치유에서의 EPA 및 DHA 추출
한국식품과학회지
1993 .06
The Plasma Fatty Acid Composition and Cholesterol Levels of Rats Fed Different Sources of ω 3 Fatty Acid and Excess DHA during Gestation, Lactation, and Growth
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
은 이온 크로마토그래피에 의한 오징어유로부터 eicosapentaenoic acid(EPA) 및 docosahexaenoic acid(DHA)의 분리농축
한국식품과학회지
2004 .04
Fatty Acid Content and Composition of Various Korean Shellfish
Food Science and Biotechnology
2003 .02
어유제품과 생선의 EPA, DHA 및 토코페롤 함량
한국식품영양과학회지
1994 .03
식품중 지방산 및 기타 지질성분에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1987 .01
황소개구리에서 추출한 지방의 지방산 조성
한국식품영양과학회지
2002 .04
활성탄과 정어리유의 급여가 계육의 VBN, TBARS 및 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
Effects of Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid on Mitochondrial DNA Replication and PGC-1α Gene Expression in C₂C12 Muscle Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
ω-3 및 ω-6계 지방산 첨가 사료의 급여가 어린 병아리에서 면역기관 내 지방산 조성에 미치는 영향
한국가금학회지
2003 .12
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