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이용수
Abstract
Introduction
Factors affecting color changes in meat
Color changes in irradiated meat
Prevention of off-color
References
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Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
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2004 .01
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2008 .10
전자선 조사에 따른 색상파지의 재활용성 평가
펄프·종이기술
2017 .10
Effect of Irradiation on the Color, Microbiological Quality, and Sensory Attributes of Frozen Ground Beef, Pork, and Chicken after 6 Months at-6℃
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2008 .02
Correlation between Meat Color and L-Carnitine Content in Livestock Meats
Food Science and Biotechnology
2009 .02
A Study on the Relationship between Images of Colors Derived from Plants and Color Names
한국조경학회 Journal of Landscape Architecture in Asia
2007 .01
[P2-11] Effect of Different Storage Temperature on Color Change of Discolored Chicken Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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2020 .04
해동방법 및 저장기간이 오리고기의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
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Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
감마선 조사가 육단백질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .04
The Study of Carcass Traits and Physico-Chemical Characteristics of Pork Loin Meat by Meat Color and Sex
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2001 .01
계육의 위생화 및 안전 저장을 위한 감마선 조사
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1999 .01
Mechanism of Lipid Peroxidation in Meat and Meat Products
Food Science and Biotechnology
2005 .02
녹지의 색면적에 따른 시각심리적 효과에 관한 연구
한국조경학회지
1998 .01
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Food Science and Preservation
2006 .02
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펄프·종이기술
2011 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
[연구논문]이종 염색 닥섬유를 이용한 색한지 제조
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2002 .11
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