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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Vitamin B12 analysis for soup and stew consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Vitamin B12 Content of Soup, Stew, and Side Dishes in the Currently Consumed Korean Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Folate Analysis for Rice, Stew and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
저지방의마쇄소고기(ground beef) 제품에대한 전분-지방조립물(starch-lipid composites)의사용
식품기술
2001 .01
Cholesterol Contents in Rice, Soup/Stew, and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of guar gum on the quality of soft tofu stew sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
일부 중학생들의 학교 급식 국물음식섭취 행태에 따른나트륨 섭취 현황 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of Salt on Rheological Behaviors, Sensory Profiles, and Consumer Acceptability of Soft Tofu Stew Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Differences in Manufacturing Process and Quality between Cheonggukjang for Use in the Raw and Cheonggukjang for Stew
Food Science and Biotechnology
2008 .12
효모 자가분해물을 사용한 된장찌개 믹스 조성비의 최적화
한국식품과학회지
1993 .10
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
국내산 소고기의 등급에 따른 부위별 비타민 A와 E 함량 비교 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유기 한우쇠고기에 대한 구매의향과 지불의사금액 추정
한국유기농업학회지
2008 .01
2019년 소고기의 부위별 콜레스테를 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
중학생의 채소류에 대한 기호도 및 메뉴 선호도 조사
한국식품영양과학회지
2008 .12
국내 식품 중 밥류와 국(탕) 및 찌개류의 수용성 바이타민 B₁, B₂, 그리고 B₃ 함량 검토
한국식품과학회지
2018 .08
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
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