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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Amylose와 Cyclodextrin 및 Lipid의 Complex 형성 특성
한국식품과학회지
1994 .04
Molecular Characteristics and Functional Properties of Barley Starches with Varying Amylose Content
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
Rapid Prediction of Amylose Content of Polished Rice by Fourier Transform Near-Infrared Spectroscopy
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Studies on the Components of Korean Panax Ginseng C.A. Mayer : Part. Ⅰ On the Content of Starch, Size Frequency Distribution of Starch Granules, Amylose Content and Blue Value
한국식품과학회지
1977 .03
벼에서 T-DNA가 삽입된 저아밀로스 배유의 미립특성
경북대농학지
2011 .01
Comparative Study of High Amylose and Low Amylose Rice for the Preparation of Puto, a Filipino Fermented Rice Cake
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Estimation of Resistant Starch Content of High-amylose Corn Starch
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Physicochemical and Gelatinization Characteristics of Rice Varieties with Different Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
아밀로오스 함량별 쌀전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1989 .12
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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