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Surface Characteristics and Adhesive Properties of Pichia farinosa SKM-l, Pichia anomala SKM-T, and Galactomyces geotrichum SJM-59 for Preparation of Probiotics
Food Science and Biotechnology
2005 .08
[P8-245] Hypercholesterolemic effects of Pichia farinosa SKM-1, Pichia anomala SKM-T, and Galactomyces geotrichum SJM-59
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Pichia farinosa SKM-1, Pichia anomala SKM-T, and Galactomyces geotrichum SJM-59 on Extending the Shelf Life of Kkakdugi
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Isolation of Protease-producing Yeast, Pichia farinosa CO-2 and Characterization of Its Extracellular Enzyme
Applied Biological Chemistry
2010 .01
오이 발효음료가 만성적으로 에탄올을 급여한 흰쥐의 에탄올 대사와 항산화방어계에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2011 .08
Isolation and Identification of Phenylethyl Alcohol from Pichia anomala SKM-T
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
[P6-46] Optimum Condition for the Phenylethyl alcohol Production in Pichia anomala SKM-T
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Optimization of Culture Conditions for Phenylethyl Alcohol Production by Pichia anomala SKM-T Using Response Surface Methodology
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Pichia anomala SKM-T와 Galactomyces geotrichum SJM-59 첨가가 배추김치 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .02
Effect of Pichia anomala SKM-T and Galactomyces geotrichum SJM-59 Dipping on Storage Property and Sensory Quality of Strawberry
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Bacillus subtilis-SKm을 스타터로 이용하여 제조한 청국장의 품질 및 기능성 증진 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Pichia pastoris로부터 Toll-like Receptor 9의 세포 내 메인 단백질의 발현과 순수분리 정제
Journal of Plant Biotechnology
2005 .01
Effect of Osmotic Pressure of Salts on Erythritol Production by Pichia sp.
Food Science and Biotechnology
1999 .04
Molecular Cloning and Functional Expression of an Extracellular Exo-$\beta$-(1,3)-glucanase from Pichia guilliermondii K123-1.
Applied Biological Chemistry
2010 .01
효모 Pichia farinosa의 첨가 급여가 산란계의 생산능력, 장내미생물 변화 및 분의 암모니아 발생량에 미치는 영향
한국가금학회지
2002 .09
Bacillus subtilis-SKm를 스타터로 이용하여 제조한 청국장의 품질 및 기능성 증진 효과
한국식품영양과학회지
2011 .12
김치유래 Pichia속 효모가 생산하는 L-galactono-γ-lactone oxidase의 분리 정제 및 특성
한국식품과학회지
2003 .12
Application of Risk Assessment for the Food Safety Management
한국식품위생안전성학회 심포지움
2005 .01
볏짚의 Nafion 가수분해물에 대한 Pichia stipitis CBS 5776의 에탄올 발효
Applied Biological Chemistry
1994 .01
Characterization of the Volatile Compounds in Kimchi Prepared with Pichia kluyveri WK by HS-SPME/GCMS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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