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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results & Discussion
Acknowledgement
References
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2019 .01
가열, 고압, 방사선 처리된 빙핵활성세균의 활성 및 물의 동결특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .04
Effect of the recrystallization of ice on the freeze concentration process of milk in the lab-scale operation
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
The Influence of Food Hydrocolloids on Changes in the Physical Properties of Ice Cream
Food Science and Biotechnology
2006 .10
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Food Science and Biotechnology
2006 .04
모델 시스템에서 동결속도에 따른 얼음 결정체의 크기 및 동결건조속도의 변화
한국축산식품학회지
1998 .01
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한국항해항만학회지
2019 .01
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Food Science and Biotechnology
2006 .10
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한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
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한국축산식품학회지
2012 .01
Freeze-Flow Process 개발을 위한 기초연구
한국식품과학회지
1985 .12
Mathematical Relationship between Ice Dendrite Size and Freezing Conditions in Tuna
Food Science and Biotechnology
2009 .04
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한국축산식품학회지
2008 .01
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한국축산식품학회지
2014 .01
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2019 .01
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1992 .04
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