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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Freeze-Flow Process를 이용한 농축우유의 저장에 관한 연구
한국식품과학회지
1985 .12
Effect of Freeze Concentration Process on the Physicochemical Properties of Milk
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
동결건조 김치의 품질
한국식품과학회지
2001 .02
모델 시스템에서 동결속도에 따른 얼음 결정체의 크기 및 동결건조속도의 변화
한국축산식품학회지
1998 .01
Effects of Freeze-Thawing Temperature on the Quality of the Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
동결건조 시간이 동결건조김치의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .02
동결건조 시스템에서 동결속도가 향미물질 보존에 미치는 영향
한국축산식품학회지
1998 .01
Effect of the recrystallization of ice on the freeze concentration process of milk in the lab-scale operation
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Optimization of Freeze Dried Instant Rice Production for Infant Foods
Food Science and Biotechnology
1996 .03
Effect of Ice Recrystallization on Freeze Concentration of Milk Solutes in a Lab-Scale Unit
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Nuclear magnetic studies of hydration properties of freeze-dried heart muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
1995 .01
Effects of Various Food Materials on Texture Characteristics and on Freeze-drying of Whole-tofu (Chundubu)
Food Science and Biotechnology
2003 .06
동결건조한 원부재료를 이용하여 제조한 나박김치의 저장 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .04
동결건조에 의한 김치의 휘발성냄새성분의 변화
한국식품과학회지
2002 .08
The Effects of Freeze-And-Thaw Cycles on Ammonium and Nitrate Availability in Highland Soils in Turkey
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
냉동유통용 종이포장재 개발을 위한 생분해성 복합레진 적용성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
포도 동해위험 판정기준으로서 온도시간 기반의 휴면심도 이용
한국농림기상학회지
2006 .01
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