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Effect of Ice Recrystallization on Freeze Concentration of Milk Solutes in a Lab-Scale Unit
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Effect of Freeze Concentration Process on the Physicochemical Properties of Milk
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Freeze-Flow Process 개발을 위한 기초연구
한국식품과학회지
1985 .12
Application of Ice Nucleation Active Bacteria in Freeze Concentration of Food Products and Characterization of Ice Nucleation Protein
Food Science and Biotechnology
1995 .09
모델 시스템에서 동결속도에 따른 얼음 결정체의 크기 및 동결건조속도의 변화
한국축산식품학회지
1998 .01
Influence of Ice Recrystallization on Rheological Characteristics of Ice Slurries and Physicochemical Properties of Concentrated Milk
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Photosynthetic Efficiencies in the Leaves of Peach (Prunus persica) Trees Exposed to Increased Ambient CO2 Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Comparison of the Physicochemical Properties of Freeze-Concentrated versus Evaporated Milk
Food Science and Biotechnology
2006 .12
동결건조 김치의 품질
한국식품과학회지
2001 .02
Freeze-Flow Process를 이용한 농축우유의 저장에 관한 연구
한국식품과학회지
1985 .12
Changes in Ice Dendrite Size during Freezing Process in Gelatin Matrix as a Model Food System
한국축산식품학회지
2008 .01
Effects of Freeze-Thawing Temperature on the Quality of the Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Mathematical Relationship between Ice Dendrite Size and Freezing Conditions in Tuna
Food Science and Biotechnology
2009 .04
동결건조 시간이 동결건조김치의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .02
凍結濃縮의 改善을 위한 基礎的硏究 - Ⅱ. 氷結晶의 成長速度와 粒徑分布
한국식품영양과학회지
1985 .11
Comparison of NaCl and D-Pinitol Content of Freeze-Dried Ice Plant, Natural and Purified Commercial Salts and their Radical Scavenging Activity
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
동결건조 시스템에서 동결속도가 향미물질 보존에 미치는 영향
한국축산식품학회지
1998 .01
Effects of Milk Proteins and Gums on Quality of Bread Made from Frozen Dough following Freeze-Thaw Cycles
Food Science and Biotechnology
2006 .10
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