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이용수
Abstract
서론
실험재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
참고문헌
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감마線 照射에 의한 Pork Sausage의 貯藏에 關한 硏究 : 第3報 食用赤色 2號와 黃色 4號의 安定性에 미치는 加熱 및 감마線 照射의 影響
한국식품과학회지
1973 .06
드립 첨가가 돈육 소시지의 품질 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2000 .01
The Quality Improvement of Emulsion-type Pork Sausages Formulated by Substituting Pork Back fat with Rice Bran Oil
한국축산식품학회지
2018 .01
포장방법과 감마선 조사에 의한 소시지의 잔류 아질산염 감소효과
한국식품과학회지
2002 .08
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
韓國産 SAUSAGE에 關한 硏究 : 市販 SAUSAGE의 營養成分과 外國 SAUSAGE와의 比較
한국식품과학회지
1978 .06
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-radiation (V) : Effects of low temperature storage of gamma-irradiated rice
한국식품과학회지
1971 .04
Physical and Sensory Properties of Low Fat Sausage Amended with Hydrated Oatmeal and Various Meats
한국축산식품학회지
2010 .01
감마선조사 천연케이싱의 사용이 소시지의 제조적성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2001 .01
Effect of Replacing Pork Fat with Vegetable Oils on Quality Properties of Emulsion-type Pork Sausages
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Irradiation on pH, Color, and Sensory Quality of Cooked Pork Sausage with Added Chitosan Oligomer
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Quality Properties of Sausages Made with Replacement of Pork with Corn Starch, Chicken Breast and Surimi during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
간함량비율과 제조방법에 따른 간소시지의 기호도에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1997 .01
감마선 조사에 의한 우육의 저장에 관한 연구
한국식품과학회지
1972 .06
감마선 조사가 돈육의 저장성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1999 .03
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-radiation (IV) : On the free amino acids contents in gamma-irradiated rice
한국식품과학회지
1971 .04
쑥 분말 첨가가 등급이 다른 돼지고기로 제조한 소시지의 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2003 .01
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
Evaluation of Various Combinations of Pork Lean and Water Added on the Physicochemical, Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat Sausages
Food Science and Biotechnology
2004 .08
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