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Genotypic and Environmental Interaction Studies of Three Promising Bird’s Chilli (Capsicum Sp) on Four Different Soil Environments
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Identification of a Novel Locus Controlling Pungency in Capsicum annuum
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
A Novel Locus Controlling Pungency of Pepper (Capsicum annuum) Identified by Genetic Mapping
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Susceptibility of Sweet and Chilli Pepper Fruits (Capsicum Annuum L.) to Chilling Injury during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Determination of the Pungency Inheritance in Capsicum by Molecular Technique
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Molecular Cloning of Capsaicinoid Acetyltransferase (CSAT) Gene, Which Controls the Presence of Pungency in Capsicum
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Growth Reaction and Nitrogen Absorption of Chilli Pepper (Capsicum annuum L.) according to Changes in Temperature and Organic Matter
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Importance and production of chilli pepper; heat tolerance and efficient nutrient use under climate change conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
GWAS of Fruit Related Quantitative Traits and Pungency in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Whitening Effect of Capsicum annuum L. Leaves Extract and Luteolin Isolated from Capsicum annuum L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
라면에서 나타나는 매운 감각 인지 강도의 변화
한국식품과학회지
2003 .08
NIRS를 이용한 고추 품질 관련 성분의 신속간이 측정방법 개발
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Inheritance of Resistance to Anthracnose in Chilli Pepper
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
고추 매운맛 함량 연구를 위한 F7 RIL 집단의 원예적 특성 평가
한국육종학회지
2013 .01
Studies on Packaging of Chillies (Capsicum annum) in Flexible Films, and Their Laminates
Applied Biological Chemistry
1976 .01
Chilli anthracnose (Colletotrichum spp.) disease and its management approach
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Map-based Cloning Approach for Identification of a Low Temperature Sensitive Gene Sy-2 in Chilli Pepper (Capsicum chinense)
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
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