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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Bacillus속이 생산하는 Cyclodextrin Glucanotransferase에 의한 Stevioside로의 당전이반응
Applied Biological Chemistry
2004 .01
Bacillus sp. 1-5 Cyclodextrin Glucanotransferase에 의한 Cyclodextrin의 영향
한국식품과학회지
1994 .02
Aspergillus sp. CC-2-1에 의해 생산되는 Cyclodextrin Glucanotransferase의 생산 및 특성
한국식품과학회지
2000 .10
토양에서 분리한 곰팡이에 의한 Cyclodextrin Glucanotransferase의 생산, 정제 및 활용
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2000 .05
Enzymatic Modification of Astragalin using Cyclodextrin Glucanotransferase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Size-specific Maltooligosaccharide Production Using Cyclodextrin Glucanotransferase Mutant
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancement of Solubility of Bacillus macerans Cyclodextrin Glucanotransferase By Thioredoxin Fusion
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Tyr260 Residue in Bacillus macerans Cyclodextrin Glucanotransferase : Acceptor Binding Site Affecting Cyclization Reaction
Food Science and Biotechnology
2002 .12
Cyclodextrin Glucanotransferase를 이용한 para-Nitrophenyl Maltooligosaccharides의 생산 개선
한국식품영양과학회지
2020 .09
Purification and Characterization of Cyclodextrin Glucanotransferase from Paenibacillus sp. JK - 12
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
Megaprimer PCR for Site-directed Mutagenesis of Cyclodextrin Glucanotransferase
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Stevioside의 생산, 당전이 반응 및 활용
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
1997 .04
Analysis of Amylopectin-Degrading and Cycloamylose-Forming Patterns of Cyclodextrin Glucanotransferase Ⅰ-5 and It’s Mutant
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Development and Characterization of Cyclodextrin Glucanotransferase as a Maltoheptaose-Producing Enzyme using Site-Directed Mutagenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
스테비오시드 당전이 반응의 최적화
한국식품과학회지
1997 .04
[특집 : 새로운 감미료의 산업적 이용과 전망] 스테비오사이드의 안전성 현황
식품산업과 영양
1997 .06
Cloning, Characterization and Applications of 4-α-glucanotransferase for Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Improving Expression and Purification of 4,6-α-Glucanotransferase and Its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
스테비오사이드의 시용이 ‘신고’ 배 과원 토양특성 및 과실 품질에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
스테비오사이드의 시용이 ‘신고’ 배 과원 토양특성 및 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
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