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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Volatile Flavor Compounds in Salt-Fermented Fishes on the Market
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Changes in Kimchi Quality as Affected by the Addition of Fermented Anchovy Sauce By-product
Food Science and Biotechnology
2001 .10
미생물을 이용한 저식염 멸치젓의 속성발효에 관한 연구 -3. 단백질분해세균을 이용한 저식염 멸치젓의 제조 및 저장중의 품질 안정성-
Applied Biological Chemistry
1990 .01
[P3-10] Preparation of Accelerated Salt-fermented Anchovy Sauce Added with Shrimp Byproducts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Characterization of the Aroma of Salt-fermented Anchovy Sauce Using Solid Phase Microextraction-Gas Chromatography-Olfactometry Based on Sample Dilution Analysis
Food Science and Biotechnology
2005 .04
시판액젓의 품질평가
한국식품과학회지
2004 .06
Changes of Volatile Flavor Compounds in Traditional Soy-Sauce during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Volatile Compounds in Fermented Red Pepper Sauces according to Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Volatile Compounds in Fermented Radish Sauces according to the Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
Chemical characteristics of Thailand salt-fermented fish sauces
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
소금 및 멸치젓갈이 Drosophila 돌연변이유발에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .12
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
[P3-09] Quality Characteristics of Accelerated Salt-fermented Anchovy Sauce Added with Shrimp Panda/us borealis, Byproducts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
멸치 액젓의 품질 비교 및 품질 지표성분에 관한 연구
한국식품과학회지
1995 .08
멸치액젓의 레토르트 식품화에 관한 연구
한국식품과학회지
1996 .12
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