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요약
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문헌
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표고버섯(Lentinus edodes)추출물의 항균활성
Food Science and Preservation
2003 .03
표고버섯 균사체로부터 추출한 단백다당체의 항암효과
한국식품과학회지
1998 .06
Effect of CO2 Concentration in CA Conditions on the Quality of Shiitake Mushroom (Lentinus edodes) during Storage
한국식품과학회지
1989 .08
[P6-47] Effect of Exo-biopolymer from rice bran fermented with Lentinus edodes on NK cell activity and tumor metastasis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Manufacturing of a High Functional Lentinus edodes Extract by Ultrasound Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
제 2형 당뇨에서 표고버섯(Lentinus edodes) 이 지질대사와 항당뇨 효능에 미치는 영향
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
한국산 표고버섯 Extract 제조에 대한 연구
한국식품과학회지
1990 .12
13(E)-Labd-13-ene-8,15-diol induce apoptosis in vitro and show anti-tumor activity in vivo
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
결합제가 표고버섯 과립의 이화학적 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2005 .12
Changes in Quality of Shiitake Mushroom(Lentinus edodes) by Different Drying Methods
한국식품과학회지
1989 .02
우리나라 표고의 생장(生長), 부후특성(腐朽特性) 및 톱밥배양(培養)에 관(關)한 연구(硏究)
한국산림과학회지
1994 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Lentinus edode jam Prepared with Different Kinds of Sugars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Fermentation Properties of Doenjang Containing Different Levels of Lentinus edodes Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
표고와 새송이버섯이 대장암 세포 증식 및 세포사멸에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .03
종양 질병
월간양계
1985 .01
표고버섯의 평형함수율에 관한 연구
Food Science and Preservation
1999 .03
Anti-obestic Effect of Lentinus edodes Extracts on 3T3-L1 Cell
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
시장성이 없는 품질의 갈변 표고버섯(Lentinus edodes) 추출물의 항산화 활성
한국식품과학회지
2004 .08
한국산 표고버섯의 휘발성 향기성분
한국식품과학회지
1988 .08
표고버섯 균사체 식이섬유 소재의 물리적 특성
한국식품과학회지
1995 .04
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