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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Effects of Storage Condition on the Glucosinolate, Carotenoid, and Tocopherol Contents of Korean Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
수확시기에 따른 노랑찰옥수수의 총카로티노이드 함량 및 항산화 활성 변화
한국육종학회지
2017 .01
페놀성 화합물의 아질산염 소거 및 전자공여 작용
한국식품과학회지
1996 .04
酵母의 Carotenoids (Yeast Carotenoids)
한국식품과학회지
1971 .08
Build-up of Tocopherols in Winter Squash (Cucurbita maxima Duch. var. ‘Ebis’) Cured and Stored under Different Temperature Regimes
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .08
Changes in Tocopherols and Carotenoids during Ripening in Rose-Hips and Sea Buckthorn Berries
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
황색고구마의 Carotenoid 색소 함량
한국식품과학회지
1997 .04
Formation Kinetic Study of Thermal Products of Tocopherols
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
Carotenoids의 생리 기능성과 생산기술
한국식품영양과학회지
1999 .01
흑미 색소물질에 함유된 페놀화합물의 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2003 .08
Carotenoids : Functions and Recent Research Progress
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
배추과 채소의 계통에 따른 glucosinolate, carotenoid 함량
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Thermal Pretreatment on the Functional Constituents of Waxy Corn (Zea mays L.)
Food Science and Biotechnology
2009 .12
Oxidative Degradation Kinetics of Tocopherols during Heating
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
한국산 감귤의 Carotenoid계 색소
한국식품과학회지
1995 .12
Combining Ability Study in Waxy Corn (Zea mays var. ceritina) Inbred Lines
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
갓김치 Chlorophylls 및 Carotenoids의 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2001 .06
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