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Screening and Isolation of Halophilic Microorganisms from Jeotgal -the Traditional Fermented Seafood
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
Pyrosequencing-Based Analysis of the Bacterial Community in Korean Traditional Seafood, Ojingeo Jeotgal
Journal of Microbiology and Biotechnology
2013 .01
배양 분리법을 통한 젓갈 내 원핵 세균 군집 분석 및 신규 미생물의 분리
미생물학회지
2009 .03
Properties of Tetragenococcus halophilus Strains Isolated from Myeolchi (anchovy)-jeotgal
한국미생물·생명공학회지
2018 .01
Identification of Lactic Acid Bacteria in Galchi- and Myeolchi-Jeotgal by 16S rRNA Gene Sequencing, MALDI-TOF Mass Spectrometry, and PCR-DGGE
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Korean Traditional Fermented Foods to Develop a Starter for Fermented Milk
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Korean Traditional Fermented Foods - A Potential Resource of Beneficial Microorganisms and Their Applications
생명과학회지
2016 .04
고염에서 생장하는 젓갈 유래 Bacteria의 분리 및 고염에서의 생육 특성
한국미생물·생명공학회지
2011 .01
Evaluation of Current Species Definition for Prokaryotes Using Multigene Phylogeny
한국미생물학회 학술대회논문집
2008 .05
한국전통식품에 대한 의식.지식.선호도 조사 -서울 시내 일부 남.녀 고등학생을 중심으로-
대한가정학회지
1995 .01
강원 지역 농촌 주부들의 전통 식생활 습관에 관한 실태 조사(II) -자주 이용하는 전통음식 빈도와 시절식 및 전통 발효 음식 시행유무를 중심으로-
한국식품조리과학회지
1996 .01
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
충청지역 주민을 대상으로 한 전통음식 편의화에 대한 인식조사
한국식품조리과학회지
2007 .01
경기 일부지역 중학생과 학부모의 한국전통음식에 대한 인식
한국지역사회생활과학회지
2008 .03
Characterization of Bacteriocin Produced by Lactobacillus plantarum SY222 Isolated from Jeotgal
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Metagenomic Analysis for Mapping Microbial Communities of Traditional Korean Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Distribution of the TrmB Family of Global Sugar-sensing Transcriptional Regulators in Prokaryote Genomes
한국미생물학회 학술대회논문집
2011 .05
Isolation of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from Fermented Vegetable Food
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
한국전통음식과 패스트푸드에 대한 안산지역 초등 고학년 학생의 인식 및 이용실태
대한가정학회지
2006 .01
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