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ABSTRACT
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Properties of Saeu Jeotgal (Shrimp Jeotgal) Prepared with Different Types of Salts
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
오징어젓갈 Bacteria 군집분석 및 식중독균 생육저해 Bacillus 균주선발
한국미생물·생명공학회지
2013 .01
Analysis of Prokaryote Communities in Korean Traditional Fermented Food, Jeotgal, UsingCulture-Dependent Method and Isolation of a Novel Strain
한국미생물학회 학술대회논문집
2009 .05
젓갈의 생산과 이용 및 전망
한국식품조리과학회 학술심포지움
1995 .01
고염에서 생장하는 젓갈 유래 Bacteria의 분리 및 고염에서의 생육 특성
한국미생물·생명공학회지
2011 .01
Pyrosequencing-Based Analysis of the Bacterial Community in Korean Traditional Seafood, Ojingeo Jeotgal
Journal of Microbiology and Biotechnology
2013 .01
각 지역별 젓갈의 분포와 종류
한국식품조리과학회 학술심포지움
1995 .01
젓갈(염장발효식품)에서 분리한 호염세균의 생리 및 성장특성
미생물학회지
2004 .12
Identification of Lactic Acid Bacteria in Galchi- and Myeolchi-Jeotgal by 16S rRNA Gene Sequencing, MALDI-TOF Mass Spectrometry, and PCR-DGGE
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
국내 폐광산 및 제주 곶자왈 지역내의 미생물 분리 및 특징 분석
미생물학회지
2017 .12
배양기법을 활용한 제주도내 내산 및 호염성 미생물의 분리 및 특성 분석
미생물학회지
2019 .09
Screening and Isolation of Halophilic Microorganisms from Jeotgal -the Traditional Fermented Seafood
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
Korean Traditional Fermented Foods - A Potential Resource of Beneficial Microorganisms and Their Applications
생명과학회지
2016 .04
젓갈의 식품학적 특징 및 제조기술 동향
한국식품조리과학회 학술심포지움
1995 .01
Properties of Tetragenococcus halophilus Strains Isolated from Myeolchi (anchovy)-jeotgal
한국미생물·생명공학회지
2018 .01
콩단백질을 활용한 바지락 젓갈
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2017 .10
Comparison between DNA- and cDNA-based gut microbial community analyses using 16S rRNA gene sequences
미생물학회지
2019 .09
젓갈에서 분리한 Bacillus subtilis SW-1의 항암활성
생명과학회지
2004 .10
국내 젓갈 및 천일염의 산업화, 과학화, 글로벌화
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2009 .05
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