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인상과 당근 즙액 첨가 참취녹즙이 흰쥐의 혈청지질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .12
Efficiency of Escherichia coli inactivation by the combination of irradiation and addition of leek extract in ground pork
동물생명과학연구
2012 .06
부추 분말 첨가 머핀의 제조 조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2008 .01
The Inhibitory Effects of Leek (Buchu) Kimchi Extracts on MCA - induced Cytotoxicity and Transformation in C3H / 10T1 / 2 Cells
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of Carrot-Green Manure Crop Rotation for Improving Carrot Quality and Yield
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Evaluation of Quality of Different Carrot Genotypes by Cluster Analysis Method Using NOSA
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
영양부추 생산농가의 소규모 수확후 처리시설 적용과 위생교육에 따른 미생물학적 안전성 향상 효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Establishment of analytical method and dissipation pattern of spinetoram in leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .04
Establishment of Analytical Method and Dissipation Pattern of Novaluron in Leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2014 .10
Establishment of Analytical Method and Dissipation Pattern of Amisulbrom in Leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2014 .10
Effects of Different Blanching Methods on the Quality Characteristics of Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Dehydration Reduces Crack Development in IQF “Baby Carrots”
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 부추의 생리적 유용성
식품산업과 영양
2001 .12
Effect of Various Freezing Systems on Physicochemical Properties of Carrots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Irradiation on the Microbial Content of Ready-to-Use Cooked Carrot
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Identification and Antigenotoxic Activity of Leuconostoc strains from Leek Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
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