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Analysis of Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
In Vitro Immune-enhancing Effects of Heat-killed Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[S9-2] Transformation of Leuconostoc mesenteroides SY1, a Strain Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antigenotoxic Activities of Chlorophyll - Rich Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Comparison of Antioxidative and Antigenotoxic Activities of Different Parts of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Inhibitory Effects of Leek (Buchu) Kimchi Extracts on MCA - induced Cytotoxicity and Transformation in C3H / 10T1 / 2 Cells
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
[S15-2] Antioxidant and Antigenotoxic Activity of Different Parts of Non-astringent Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-335] Antioxidant Activity and Antigenotoxic Effect of Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Changes in the Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Nine Spring Greens During Frozen Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Characterization of a New Leuconostoc Species Isolated from Fresh Garlic
Food Science and Biotechnology
2005 .06
김치에서 분리한 Leuconostoc속의 RAPD 법을 이용한 유전적 변이도 추론
한국식품과학회지
1997 .10
[P8-120] Antioxidant and Antigenotoxic Effect of Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
Efficiency of Escherichia coli inactivation by the combination of irradiation and addition of leek extract in ground pork
동물생명과학연구
2012 .06
[P8-297] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Sweet Persimmon Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Shiitake Mushroom as Affected by Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
김치로부터 분리된 우세 균주들의 in vitro 항유전 독성효과
한국식품과학회지
1999 .08
부추 분말 첨가 머핀의 제조 조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2008 .01
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