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동물생명과학연구
2012 .06
부추의 첨가가 식빵의 물리화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .01
The Inhibitory Effects of Leek (Buchu) Kimchi Extracts on MCA - induced Cytotoxicity and Transformation in C3H / 10T1 / 2 Cells
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
Evaluation of Physicochemical Properties of Muffins Made With Ultrafiltered Sunmul Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
영양부추 생산농가의 소규모 수확후 처리시설 적용과 위생교육에 따른 미생물학적 안전성 향상 효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Diagnosis of Abnormal Symptoms through Inorganic Analysis of Plant and Soil : Leek and Carrot
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 부추의 생리적 유용성
식품산업과 영양
2001 .12
Establishment of analytical method and dissipation pattern of spinetoram in leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .04
Establishment of Analytical Method and Dissipation Pattern of Novaluron in Leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2014 .10
Establishment of Analytical Method and Dissipation Pattern of Amisulbrom in Leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2014 .10
부추 및 미나리 건조 분말 첨가가 국수의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2002 .03
반응표면분석법을 이용한 초석잠 분말 첨가 쌀머핀의 품질특성 및 최적화
대한영양사협회 학술지
2014 .01
Quality Characteristics of Muffins Containing Fish Scale Collagen Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
아로니아 분말 첨가가 머핀의 품질 및 항산화능에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2014 .10
부추의 항미생물 활성물질
한국식품과학회지
1996 .06
시설하우스 부추재배 기계화 기술
시설원예연구
2000 .12
적포도주를 첨가한 머핀의 기호적 품질특성
Food Science and Preservation
2011 .12
Identification and Antigenotoxic Activity of Leuconostoc strains from Leek Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Chelating Effect of Leek (Allium tuberosum Rottler ex Sprengel) Containing Chlorophyll on Cd, Pb, and As
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Establishment of Analytical Method and Dissipation Pattern of Boscalid and Fludioxonil in Leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2014 .10
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