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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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닭다리살 유화물의 염화나트륨(NaCl) 첨가수준에 따른 이화학적 특성
한국식품과학회지
2016 .06
NaCl 첨가량에 따른 돈육 유화물의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .04
Studies on Heating Stability and Functional Properties of DFD-Porcine Muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Effect of Different Packaging Types and Storage Temperatures on the Establishment of Shelf-life of Pork Meat Batter during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
NaCl 첨가량에 따른 돈육 수리미의 젤 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
Comparison of Postmortem Meat Quality and Consumer Sensory Characteristic Evaluations, According to Porcine Quality Classification
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Physicochemical Properties of Meat Batter Added with Edible Silkworm Pupae (Bombyx mori) and Transglutaminase
한국축산식품학회지
2017 .01
ISP, CSP의 대체제로서 Wheat Fiber 첨가가 Meat Batter의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Wheat Fiber 첨가가 Meat Batter의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
육질저하의 원인이 되는 스트레스와 PSE육$\cdot$DFD육
종축개량
1992 .01
PSE육과 DFD육의 발생원인과 방지대책
양돈
1992 .01
PSE, RSE, RFN, DFD 돈육질의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
쇠고기 암적색(DFD)육의 발생 요인과 방지대책
축산물 등급정보
2003 .01
PSE, RSE, RFN, DFD 돈육의 육색과 보수력에 관한 연구
한국식품과학회지
1997 .12
NaCl 함량에 따른 내염성 느타리버섯 선발과 재배적 특성
한국버섯학회지
2005 .01
Curing of meat batter by indirect treatment of atmospheric pressure cold plasma
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
NaCl 농도가 고추 종자발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Determination of the Effect of Feeding Different Sodium Chloride Regimes on Growth Performance, Viscera Organ Weights and Meat Quality Parameters of Broilers from Hatch to 35 Days of Age
한국가금학회지
2020 .06
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