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Preconditioning Effect before Storage and Fruits Quality of Blackening of Oriental Pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Studies of Anatomical Characteristics of Skin Disorders during Cold Storage of Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
'신고' 배 저온 저장중 발생하는 얼룩과 원인 및 방지
Food Science and Preservation
2003 .12
Gradual Postharvest Cooling Reduces Blackening Disorder in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia) Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .10
Changes of Protein Metabolism in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) during Fruit Growth and Development
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
‘신고’ 배의 흑변 방지를 위한 열과 EDTA-Ca 처리
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
Low temperature Reduces the Core Breakdown Disorder in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
저장 전 열처리가 저온 저장 중 ‘신고’ 배의 과피 흑변과 페놀성 화합물의 함량 변화에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .04
Low Temperature Injury Symptoms of Oriental Pear Fruit Storage (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
수확 후 열처리가 ‘신고’ 배의 저장성 및 흑변에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .10
Development of Cultivation Practice in New Released Asian Pears (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
신고배의 저온저장 중 과피흑변의 발생 방지를 위한 저장 전처리
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1995 .04
EDTA-Ca와 열 처리가 ‘신고’ 배의 저온 저장 중 과피 흑변과 품질에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .02
Inhibition of the Skin Blackening by Postharvest Factors in ‘Niitaka’ Pear Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .12
‘신고’배의 과피 혹변에 따른 phenolic compounds의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
Storage Temperature Effect on Fruit Quality Attributes of ‘Chuhwangbae’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai) during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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