지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2009
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of Phenol Contents by Solvent Extraction in Several Domestic Thymus quinquecostatus
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Polyphenolic Constituents from the Aerial Parts of Thymus quinquecostatus var. japonica Collected on Ulleung Island
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Microwave-Assisted Process에 의한 섬백리향의 항산화 관련 성분의 최적 추출조건 예측
Food Science and Preservation
2005 .08
화단, 분화 및 지피용 백리향 재배 이용
조경수
2009 .01
Antioxidant Activity and Protective Effects of Thymus Quinquecostatus Celek Extracts on t -BHP Induced Oxidative Stress in Chang Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antimutagenic Effect of the Volatile Aroma Compounds Identified from Green Tea
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Characterization of volatile aroma compounds of 8 commercially-available garlic powder products in Korea using Purge and Trap followed by Gas Chromatography-Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Volatile Organic Compound
환경관리인
1998 .01
백리향 삽목시기 및 삽목용토가 발근에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
백리향의 비가림 재배시 재식거리와 차광정도가 생육에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
열탈착식 가스크로마토질량분석기에 의한 국내 산지별 백리향의 휘발성향기성분
생물환경조절학회지
2011 .03
Comparison of Isoflavones and Aroma Volatile Flavor Compounds in Soybean Leaf Tea from Different Cultivation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P2-59] Characteristics and Antioxidant Activity on the Aroma Compounds of Various Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
백리향 (Thymus quinquecostatus Celak.)의 기내증식에 미치는 식물생장조절물질의 영향
Journal of Plant Biotechnology
2004 .01
신기술신소재 - 식품 중 종분화 분석을 위한 HPLC-ICP-MS의 이용
식품기술
2009 .01
Repellency and Insecticidal Effect of Dagalet Thyme, Thymus quinquecostatus var. japonica on Asian Tiger Mosquito, Aedes albopictus
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2011 .04
국산 원료잎담배의 착엽위치에 따른 향기성분 및 휘발성 성분의 변화
한국연초학회지
2005 .01
Gene Expression Associated with Apple Aroma Biosyntheses
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Profiling of Volatile Components Using Gas Chromatography-Mass Spectrometry in Commercial Pine Needle (Pinus densiflora S. and Z.) Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
0