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이용수
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Antioxidant and antidiabetic activities of extracts from Cirsium japonicum roots
Nutrition Research and Practice
2008 .12
지역별 국내 자생 엉겅퀴 추출물의 항균 활성
한국식품조리과학회지
2014 .01
남해산 고사리의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품조리과학회지
2015 .01
The antioxidant and cytotoxic activities of Sonchus oleraceus L. extracts
Nutrition Research and Practice
2007 .09
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Nutrition Research and Practice
2007 .09
홍삼 추출물을 첨가한 요구르트의 항산화능
한국식품조리과학회지
2008 .01
국내에 자생하는 일부 Cirsium 속 식물들의 분자유전학적 유연관계 분석
생명과학회지
2015 .02
찔레꽃 추출물의 용매별 항산화 활성
생명과학회지
2014 .11
양파 수확 후 잔재물을 이용한 발효 및 열수 추출물의 생리활성과 세포독성 분석
생명과학회지
2018 .10
Antiinflammatory Activity of the Medicinal Plant Geum Japonicum
Nutritional Sciences
2006 .05
In vitro biological evaluation of 100 selected methanol extracts from the traditional medicinal plants of Asia
Nutrition Research and Practice
2014 .04
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Nutrition Research and Practice
2014 .04
대두유의 자동산화 및 가열산화에 미치는 정향추출물의 항산화 효과
한국식품조리과학회지
2004 .01
청고추, 쇠비름, 표고버섯의 물 추출물 및 당침액의 항산화 활성 및 α-Glucosidase Inhibition 활성 비교
동아시아식생활학회지
2014 .02
Antioxidant Activity, Macamide B Content and Muscle Cell Protection of Maca (Lepidium meyenii) Extracted Using Ultrasonification-Assisted Extraction
한국미생물·생명공학회지
2020 .01
Growth Characteristics, Bio-chemical Composition and Antioxidant Activities of Benthic Diatom Grammatophora marina from Jeju Coast, Korea
Algae
2006 .01
Antidiabetic Activities of Korean Red Pine (Pinus densiflora) Inner Bark Extracts
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2019 .01
Effects of Solvents with Different Polarities on the Antioxidant Activities of the Leaves and Roots of Allium hookeri
동아시아식생활학회지
2020 .10
사물탕 재료 추출물의 항균 및 항산화능
한국식품조리과학회지
2008 .01
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