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이용수
ABSTRACT
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RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSIONS
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Quality Properties of Jeung-Pyun Manufactured with Enzymatic Squid Hydrolysate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Biofunctional activities of the enzymatic collagen hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Method for preparation of seasoning products containing mushroom and squid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
HYDROLYSATES FROM SCALLOP AND SQUID PROCESSING BYPRODUCTS AS SPECIALTY AQUAFEED INGREDIENTS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
BIOFUNCTIONAL ACTIVITIES AND APPLICATION OF ENZYMATIC ALASKA POLLOCK ROE HYDROLYSATE AS A FOOD INGREDIENT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Physical and functional properties of tunicate (Styela clava) hydrolysate obtained from pressurized hydrothermal process
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
비협력적 어업 관리가 한국 오징어 어획량에 미치는 영향
수산해양교육연구
2025 .02
계절성을 고려한 가공유형별 오징어 소매가격 예측모형 비교 분석
수산해양교육연구
2018 .08
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
울릉도 오징어 어획량 변동 특징 및 울릉도 오징어 산업 발전방안
수산해양교육연구
2019 .12
SFA를 이용한 오징어 근해채낚기어업의 생산성 및 기술적효율성 추정에 관한 연구
수산해양교육연구
2021 .02
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Biological Activity of Garlic Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Activities of the Enzymatic Hydrolysate Prepared from the Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective Effects of Octopus Ocellatus Meat Enzymatic Hydrolysates against H₂O₂-induced Oxidative Stress in Zebrafish Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory Activities of Northern Shrimp (Pandalus borealis) By-Products Hydrolysate by Enzymatic Hydrolysis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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