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A preliminary study to reevaluate the conventional nitrogen-to-protein (N:P) conversion factor (6.25) for the major aquafeed ingredient
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Biofunctional Properties of Enzymatic Squid Meat Hydrolysate
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
Utilization of soy protein according to processing method for fishmeal substitution in aquafeed
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
A review on dietary sulfur, yellow loess, and Song-gang® bio stone as the potential antibiotic replacers in aquafeed
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Present status and prospects of scallops industry in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Properties of Jeung-Pyun Manufactured with Enzymatic Squid Hydrolysate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
계절성을 고려한 가공유형별 오징어 소매가격 예측모형 비교 분석
수산해양교육연구
2018 .08
Potential of salmon byproducts as functional food ingredients for skin health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
비협력적 어업 관리가 한국 오징어 어획량에 미치는 영향
수산해양교육연구
2025 .02
THE EFFECTS OF OCEAN ACIDIFICATION FROM ANALYSES OF SEA SCALLOP SHELLS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Physical and functional properties of tunicate (Styela clava) hydrolysate obtained from pressurized hydrothermal process
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
단백질 가수분해물을 이용한 식품 내 소금 저감화
식품과학과 산업
2018 .12
SFA를 이용한 오징어 근해채낚기어업의 생산성 및 기술적효율성 추정에 관한 연구
수산해양교육연구
2021 .02
울릉도 오징어 어획량 변동 특징 및 울릉도 오징어 산업 발전방안
수산해양교육연구
2019 .12
Alteration of import scallop during storage using physicochemical and microbiological experiment and sensory evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biological Activity of Garlic Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
COMPARATIVE PATHOLOGICAL STUDY OF JAPANESE SCALLOP, Patinopecten yessoensis, AND NOBLE SCALLOP, Mimachlamys nobilis, FED MONOCLONAL CULTURES OF Dinophysis caudata
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
기후변화와 서식지 수온 변화에 따른 북서태평양 살오징어(Todarodes pacificus)의 어획량 변동
한국수산과학회지
2018 .06
Processing optimization for semi-dried and seasoned bay scallop Argopecten irradians using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
넙치(Paralichthys olivaceus) 알의 증자-건조처리 농축분말로부터 다양한 효소 가수분해물의 제조 및 식품기능특성
한국수산과학회지
2024 .10
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