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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Survival of Selected Food Pathogens in Brine Reservoir to the Solar Salt Production Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Electron Beam Irradiation and High-Pressure Treatment with Citrus Peel Extract on the Microbiological, Chemical and Sensory Qualities of Marinated Chicken Breast Meat
한국가금학회지
2015 .09
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Analysis of Microbial Reduction and Water Quality in Brine by Plasma Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
직업탐구영역 EBS 수능 연계 교재의 학교 현장 활용 형태와 활용 방안에 대한 질적 연구
수산해양교육연구
2015 .12
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Ameliorative Effects of Mineral-Rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt on Endothelial Dysfunction of Blood Vessel in Dahl Salt-Sensitive Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of mineral-rich solar sea salt and bamboo salt on renal fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
새우젓갈의 숙성온도 및 식염농도가 위생품질인자의 변화에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Dynamic Responses of Rice Seed Bacterial Endophytes under Changing Soil Salinity
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
Hurdle Enhancement of Chlorine Dioxide and Citric Acid Antimicrobial Efficacy on Salted Chinese Cabbage during Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Brine and Sugar Soaking on Quality Characteristics of Dried Apples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Feasibility of Linear Relationship between Failure and Non-failure Rheological Properties as Functions of Salt and pH
산업식품공학
2020 .01
Effects of Salting Solution Enriched in Maltodextrin and Grape Seed Extract for Improving the Quality of Salted Shredded Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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