지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[S5-1] Screening and processing of functional ingredients in development of health functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S11-3] Functional Ingredients of Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Current Market Situation of Functional Food with Natural Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Survey on Consumer’s Perception of Natural Ingredients as a Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Recent Trend of Functional Ingredient Development in Cosmetic Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S5-3] Development of Functional Ingredients Using Fermentation or Hydrolysis Processes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Neuroprotective Activity of Some Health Functional Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Requirements of Ingredient for Menopause : Guideline for Development of Safe Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
개별인정형 건강기능식품 원료 평가방법에 대하여
식품과학과 산업
2015 .12
Quality characteristics of organically processed foods added with functional ingredients for children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Guidelines of Efficacy Evaluation of Functional for Menopausal Women’s and Men’s Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
부재료가 배추김치 숙성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .08
콩 기능성소재의 연구 및 산업화 현황
식품과학과 산업
2006 .03
[P3-43] Change in Chemical and Functional Components of Korean Rough Rice before and after Germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[SP2-4] Current Status of Functional Food Ingredients for Preventing Chronic Disease in China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
0