지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P4-30] Quality Changes of Baechu Cabbage by Salting Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
절임 방법과 소금 종류를 달리하여 제조한 절임 배추의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2014 .07
[P4-20] Shelf-Life of Brined Baechu Cabbage prepared by Raw Baechu Cabbage with Different Storage Period under a large scaled Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P4-29] Quality Changes of Baechu Cabbage by Packaging Materials during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
한국산 및 일본산 봄배추와 이를 이용하여 제조한 김치의 품질특성과 기능성
Food Science and Preservation
2013 .12
Changes in Moisture Content of Autumn Baechu during Brine Salting
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Analysis of Hazard on Fresh and Salted Baechus (Nappa Cabbage, Brassica rapa L. subsp. pekinensis) in Korea
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Quality Characteristics of Kimchi Prepared with Stored Field-Salted Baechu
Food Science and Biotechnology
2003 .10
장기저장중 절임배추와 그 삼출액의 특성변화
Food Science and Preservation
1998 .06
Quality Characteristics of Baechu-Kimchi Salted at High Salt Concentration for Short Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P4-19] Optimal Conditions to Extend Shelf-life of Brined Baechu Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P5-58] Removal of Pesticides during Preparation and Fermentation of Baechu Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
저온 저장 생배추를 이용하여 제조한 절임배추의 저장기간 중 품질 특성의 변화
한국식품영양과학회지
2011 .03
절임 배추와 양념소가 김치 발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2014 .07
Changes of Melatonin Content and Antioxidant Activities in Baechu (cabbage) Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Cutting Methods on the Yield, Salinity and pH of Salted Chinese Cabbage
Food Science and Biotechnology
1996 .03
[P4-23] Shelf-life of Brined Baechu Cabbage Packed with Various Plastic Film
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
절임배추 저장 중 폴리에틸렌 포장필름 종류와 소금 절임 농도에 따른 품질변화
Food Science and Preservation
2009 .10
[P4-18] Effects of Pasteurization of Brined Baechu Cabbage on Extending the Shelf-Life and Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Changes of Salinity and Bending Force in Winter Baechu during Brine Salting
Food Science and Biotechnology
2000 .12
0