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Floral Volatile Compound Accumulation and Gene Expression Analysis of Maxillaria tenuifolia
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Volatile Organic Compound
환경관리인
1998 .01
Study of Volatiles from the Petals of Maxillaria tenuifolia Using Electronic Nose and HS-SPME-GC-MS
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Anti-Obesity Effect of Water Extracts from Polygala tenuifolia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
참쑥(Artemisia mongolica var. tenuifolia)의 생육과 정유함량에 미치는 배양액농도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Volatile and Non-volatile Compounds as Antioxidant Indicators of Water Spinach (Ipomoea aquatic Forsk.)
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Cool Temperature Promotes Flowering of Maxillaria tenuifolia Orchid
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Flowering of Maxillaria tenuifolia Orchid in Response to Cooling Temperature and Duration
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
A Profiling of Alkaloids, Phenolic Compounds, and Volatile Organic Compounds in Various Parts of Tomato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Maxillaria tenuifolia
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Analysis of Volatile Compounds in Bulgogi Prepared by Different Heating Procedures
Food Science and Biotechnology
2005 .06
형개 추출물의 항산화 활성 및 Tyrosinase 저해 활성에 대한 원적외선 처리의 효과
한국식품영양과학회지
2013 .09
Effects of Drying Conditions on the Antioxidant Activities and Volatile Compounds of Chrysanthemi Flos Flowers
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .12
Analysis of Volatile Compounds in Bulgogi
Food Science and Biotechnology
2002 .06
[P2-83] Comparison of Volatile Organic Compounds in Fresh and Dried Red pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effective Cutting Length and NAA Concentration for Cutting Propagation in Maxillaria tenuifolia Orchid
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
산지별 유자의 이화학적 특성, 유리당 및 향기성분
한국식품영양과학회지
2010 .01
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