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NUTRITION, HEALTH AND FUNCTIONAL FOODS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[S5-1] Screening and processing of functional ingredients in development of health functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Is Whole Cereal Grain a Functional Food? What is the Functional Food Concept Trying to Accomplish?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
유기안료의 첨가가 도공층의 표면특성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2004 .06
Current Status of Health Functional Food & Its Materials Development for Older People
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[S2-1] The Industrialization Strategy of Health and Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Development of Anti-Allergic Functional Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Regulatory Framework of Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S13-4] Development of Functional Food for Memory Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[S10-3] A Study on Functional Claim in Korean Health Supplement Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Current Status and Future Strategies of Health Functional Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Licensing Strategy of Food (Health Functional Food-Oriented)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of the Health Functional Food with Sleep-Enhancing Effects
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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