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[P3-16] Physico-chemical Properties of Muscle Protein recovered from Pork Heart
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P3-18] Recovery of Muscle Protein from Large Anchovy and Gel Properties of Recovered Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Emulsifying and Gelling Properties of Pork Myofibrillar Protein as Affected by Various NaCl Levels and pH Values
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of Electron Beam Irradiation on Functional and Other Associated Properties of Pork Myofibrillar Salt-Soluble Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
돈육의 사후 24시간 pH 수준에 따른 육질 특성
한국축산학회지
2002 .01
Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export
한국축산식품학회지
2012 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
고 pH 돈육 내의 항산화 기작
한국식품과학회지
1993 .10
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
Pork Quality Traits According to Postmortem pH and Temperature in Berkshire
한국축산식품학회지
2016 .01
Rheological Properties of Pork Salt Soluble Proteins in Reaction with Various Levels and Molecular Weights of Chitosans
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
가공조건이 Pork Cutlet의 물리적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
[OP-12] Effects of Mungbean Protein Isolates as the Meat and Water Binders on TG-Mediated Pork Myofibrillar Protein Gels at Different Salt Concentrations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of Number of Washes and Salt Treatment on the Quality Characteristics of Protein Recovered from Alaska Pollock and Pork Leg
Food science of animal resources
2019 .01
Changes in Compression Properties of Oil-Free Gel and Emulsion Gel during Storage
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Influence of pH-shift on Functional Properties of Protein Isolates Recovered from Bastard Halibut (Paralichthys olivaceus) Roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
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